&
Loading Flash Menu

  
“Teka” Küchentechnik : ερμηνεεται ως “εξειδκευση” στον εξοπλισμ της κουζνας. Η πολυεθνικ εταιρεα “Teka”, με 28 εργοστσια χει επιτχει να καθιερωθε σε πολλς χρες ως πρτο νομα στις κουζνες.

Κθε να απ τα εργοστσι της εφαρμζει το μονοπαραγωγικ σστημα, δηλαδ εξειδικεεται στην παραγωγ ενς περισσοτρων ομοειδν προντων, με αποτλεσμα την καλτερη παραγωγικτητα και ποιτητα των προντων.

Απ τις αρχς του 1998, τα εργοστσια της “Teka” εφαρμζουν τα ISO 9001 και ISO 9002, που εξασφαλζουν ακμα καλτερο σστημα παραγωγς. Τα προντα της εξγονται σε τουλχιστον 125 χρες σε λο τον κσμο.

Η μεγλη ποικιλα εντοιχιζμενων κουζινν και εστιν, σας δνουν τη δυναττητα να φτιξετε το δικ σας συνδιασμ που “δνει” με το χρο της κουζνας σας και το γοστο σας.

λα τα προντα διακρνονται για το τλειο φινρισμ τους, την υψηλ γερμανικ τεχνολογα και το ριστο design. Η δε σχση ποιτητας/τιμς εναι σε πρτη θση. Τα προντα “Teka”, που χουν τχει της αποδοχης τσο των αρχιτεκτνων σο και των σχεδιαστν εππλων κουζνας, διατθενται μσω επιλεγμνων καταστημτων.
 
         
Κατλογος Εστιν ΤΕΚΑ - Κατλογος ΤΕΚΑ
 

Το πθοs και η επειχηρηματικτητα εναι τα στοιχεα εκενα που πντοτε οδηγον την Ιταλικ εταιρεα. Για πνω απ 60 χρνια ιστορας, η SMEG δημιουργε διακριτικ οικιακ προντα και γνεται διεθνs αναγνρισιμη για την ποιτητα των συσκευν ακμη και για την παραμικρ λεπτομρεια.  
         

Η εταιρεα SILTAL δραστηριοποιεται στο χρο των λευκν ηλεκτρικν συσκευν απ το 1970, τος κατ το οποο ιδρθηκε το πρτο εργοστσιο στο Ticineto  στην περιοχ Alessandria. Οι συσκευς SILTAL μσα απ το πρασμα των ετν γιναν συννυμες με τις ννοιες καινοτομα, ποιοτικ κατασκευ και κορυφαα ιταλικ σχεδαση.  

Σμερα μετ απ 40 χρνια η SILTAL παραμνει πιστ στις αρχς που θεσε ταν ξεκνησε το μεγλο της ταξδι. Στην Ιταλα υπρχουν 3 εργοστσια παραγωγς και εδρεουν στις περιοχς  Ticineto, Bassano del Grappa και Pignataro Maggiore στις πλεις Alessandria, Vicenza  και  Napoli αντστοιχα.

Ο σχεδιασμς των ηλεκτρικν συσκευν SILTAL γνεται με γνμονα τη διευκλυνση της καθημεριντητς μας καθς και την προστασα του περιβλλοντος. λες οι  ηλεκτρικς συσκευς χουν οικολογικ χαρακτρα αφο κατασκευζονται απ υλικ φιλικ προς το περιβλλον, εν η κατανλωση τους κυμανεται σε χαμηλ εππεδα κνοντας οικονομα σε φυσικος πρους προσφροντας παρλληλα μγιστη απδοση.

Η συλλογ των προντων μας περιλαμβνει συσκευς που λειτουργον με ηλεκτρικ ρεμα, φυσικ αριο καθς και μικτς συνδυζοντας ρεμα και φυσικ αριο. Οι συσκευς αερου φρουν πιστοποιητικ CE και εναι εγκεκριμνες απ την εταιρεα φυσικο αερου.
 
     

... στην KÜPPERSBUSCH θα ανακαλψετε την αισθητικ που συγκεντρνει την προσωπικτητα και τη λειτουργα στην τλεια αρμονα. Πρωτοποριακ σχδια, τλεια και απλ λειτουργα, και μορφη εμφνιση. Συσκευς κουζινν που καλπτουν τις φιλοδοξες σας και προσφρουν περισστερες δυναττητες απ κθε ποψη. 

Μην εγκαταστστε τποτα λιγτερο. Κοιτντας πσω, το επιτυχημνο νομα της KÜPPERSBUSCH σας επιτρπει να χετε μια ποψη του μλλοντς της. Καινοτμες ιδες και ερεθσματα που χουν μνο ναν στχο:  να συνδυσουν την πι σγχρονη τεχνολογα με τη λογικ λειτουργα και το εξαιρετικ σχδιο. Για δεκαετες, η KÜPPERSBUSCH εναι στα σπτια  που οι επαγγελματες αρχιμγειροι ετοιμζουν ξοχες λιχουδις.

Με λλα λγια, που η προσωπικτητα και η αξιοπιστα μετρον καθημεριν. Αυτ εναι μια εξαιρετικ αυστηρ απατηση τι KÜPPERSBUSCH χει κνει επσης ως συγκριτικ μτρηση επιδσεων για την ανπτυξη των συσκευν κουζινν για τα ιδιωτικ νοικοκυρι. Το τελικ αποτλεσμα του οποου εναι καινοτομα που δνει το ελεθερο ηνο στο πακρον στο μαγειρικ πθος, δικαωμα μαζ με την αξιοπιστα, την ασφλεια, και την ποιτητα.
 
         
Κατλογος Kuppersbusch (.pdf)
 
Copyright 2010 - EptaStro