Αρχική Σελίδα
Εγκαταστάσεις & Συσκευές Φυσικού Αερίου
Loading Flash Menu

  Αρχική Σελίδα H Εταιρεία
H επιχείρηση Ιωάννης Γρυπάρης είναι μια από τις λίγες δραστηριοποιούμενες σε όλη την Αττική επιχειρήσεις που είναι πιστοποιημένες για την μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου για οικιακές κι επαγγελματικές εφαρμογές.

Η άδεια ειδίκευσής μας, η πείρα μας και η καλή μας φήμη, σας εγγυώνται την άριστη διεκπεραίωση των απαιτούμενων εργασιών, με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση σας από το στάδιο της εκπόνησης μελέτης μέχρι και την τελική παράδοση που θα συνοδεύεται από το πιστοποιητικό καλής εκτέλεσης, το απαραίτητο για να σας εγκριθεί η παροχή αερίου από την Ε.Π.Α.

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά ειδικών προδιαγραφών για καύσιμα αέρια, τις πλέον αξιόπιστες και δοκιμασμένες συσκευές και διαθέτουμε ένα απολύτως εξειδικευμένο επιτελείο τεχνικών, που θα σας προτείνει και θ' αναλάβει να διεκπεραιώσει τις πιο κατάλληλες για την περίπτωσή σας λύσεις.

Γι' αυτό λοιπόν, αφού σας συγχαρούμε για την επιλογή σας για το φυσικό αέριο, ένα καύσιμο οικονομικό, εύχρηστο, ευέλικτο, ασφαλές και ταυτόχρονα φιλικό για το περιβάλλον, θα είμαστε στην διάθεσή σας για να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες, να σας δώσουμε ότι επιπλέον πληροφορίες χρειάζεστε, να σας δείξουμε σε ζωντανή επίδειξη τις δυνατότητες εφαρμογών του φυσικού αερίου και να σας υποβάλουμε αναλυτική τεχνοοικονομική προσφορά για την εγκατάσταση, μετά την επιτόπια αυτοψία του χώρου.
 Το κατάστημά μας

Copyright © 2010 ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ Σχεδιασμός - Φιλοξενία EptaStro