Αρχική Σελίδα
Εγκαταστάσεις & Συσκευές Φυσικού Αερίου
Loading Flash Menu

  Αρχική Σελίδα Προιόντα Ηλιακά
Ο ήλιος είναι η πηγή ενέργειας που εδώ και χιλιάδες έτη δινει ζωή στον πλανήτη μας και σε αυτούς που εκείνος φιλοξενεί. Αγκαλιάζει ζεστά την ύπαρξή μας και μας προσφέρει αφιλοκερδώς την ενέργειά του – που έως τώρα - δεν έχουμε εκτιμίσει ανάλογα.

Ικανός να καλύψει τις ενεργειακές μας ανάγκες 15.000 φορές, μας προσφέρει το χέρι ώστε ο ανθρώπινος πολιτισμός να απογαλακτιστεί από τις συμβατικές μορφές ενέργειας, οι οποίες έως τώρα αποτέλεσαν τη βάση για όλα τα επιτεύγματά μας.

Μέσα στα πλαίσια των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας βρίσκεται και η ηλιακή. Μετατρέποντας την σε ζεστό νερό χρήσης, σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες εφαρμογές (σύνδεση με θέρμανση, πλυντήριο πιάτων, ρούχων κ.τ.λ.) μπορεί να καλύψει τις ετήσιες ενεργιακές απαιτήσεις μίας οικογένειας για ζεστό νερό σε ποσοστό που μπορεί εύκολα να υπερβεί το 70%.

Η ηλιακή ενέργεια δε μολύνει.
Η ηλιακή ενέργεια προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής. 
Η ηλιακή ενέργεια είναι δωρεάν.

Η Ελλάδα, ανήκει στα κράτη της Ευρώπης με τα περισσότερα πλεονεκτήματα, καθώς κατέχει μία από τις υψηλότερες θέσεις μέσης ηλιοφάνειας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και το υψηλότερο επίπεδο εφαρμογής σε σχέση με ολόκληρη την Ευρώπη.
 
   
 


ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Με συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία στην ελληνική αγορά παρέχουμε μία πλήρη γκάμα προιόντων η οποία βασίζεται στην εμπειρία μας το συσσωρευμένο «know-how» τόσο στην παραγωγή όσο και στις καταναλωτικές ανάγκες των πελατών μας.

Ηλιακοί θερμοσίφωνες, συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας, ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες και ηλεκτρομπόιλερ, όλα κατασκευασμένα με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ικανά να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς. Δε σταματάμε όμως εδώ!!!

Τα προϊόντα μας εξάγονται σε διάφορες χώρες στο εξωτερικό, καθιστώντας έτσι την εταιρία μας μία δυναμική μονάδα με παρουσία σε διάφορες χώρες ως επί των πλείστον στις όμορες περιοχές της Μεσογείου.
 
   

 
Copyright © 2010 ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ Σχεδιασμός - Φιλοξενία EptaStro