Αρχική Σελίδα
Εγκαταστάσεις & Συσκευές Φυσικού Αερίου
Loading Flash Menu

  Αρχική Σελίδα Προιόντα Ενδοδαπέδια Θέρμανση
Η εταιρεία REHAU με τη μοναδική στο είδος της ποικιλία προγραμμάτων που διαθέτει, αποτελεί ηγετικό προμηθευτή -στην Ευρώπη- λύσεων βασισμένων σε πολυμερή για τους τομείς Παράθυρα και Προσόψεις, Κτιριακών Εγκαταστάσεων και Έργων Υποδομής. Με τις τεχνικές υπηρεσίες του «Κέντρου κατασκευαστικών καινοτομιών» και τα σεμινάρια της Ακαδημίας REHAU, σας προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη στους τομείς τεχνικών εφαρμογών και εμπορικής διαχείρισης.

Όλα τα συστήματα  της REHAU προσφέρουν ασφάλεια και προστατεύουν το περιβάλλον για τις σημερινές και μελλοντικές γενιές. Οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς τεχνολογίας και επιμελητειακής υποστήριξης, πάντα κοντά στον πελάτη, εξασφαλίζουν τις συνεχείς επιτυχίες των συνεταίρων μας.


Η REHAU ως κατασκευαστής ολοκληρωμένων συστημάτων σας προσφέρει για όλες τις περιπτώσεις, έξυπνες λύσεις για κατοικίες και κτίρια γραφείων: για δάπεδα και τοίχους, για τη θέρμανση και την ψύξη, για υγρή και ξηρή δόμηση.
 
     
 
 

Το Oventrop είναι ένας από τους κύριους ευρωπαϊκούς κατασκευαστές βαλβίδων και των συστημάτων ελέγχων για τον κατασκευαστικό τομέα. Η επιχείρηση είναι ειδικός συνεργάτης στα stockists, τους συμβούλους, τους αναδόχους και τη βιομηχανία. Η Oventrop προσφέρει στους συνεργάτες της μια μακροπρόθεσμη ευεργετική σχέση.

Η Oventrop έχει ένα πολύ καλά καταρτισμένο εργατικό δυναμικό. Η εκπαίδευση και η προηγμένη κατάρτιση είναι μια σημαντική προϋπόθεση για την επιχειρηματική επιτυχία.
Περίπου 10% του εργατικού δυναμικού είναι μαθητευόμενοι. Στην ασφάλεια εργασίας του εργατικού δυναμικού της και στην προστασία του περιβάλλοντος δίνεται κορυφαία προτεραιότητα.
 
   
 
 
 
Copyright © 2010 ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΑΡΗΣ Σχεδιασμός - Φιλοξενία EptaStro